Mulțumim participanților la cea de-a V-a ediție a balului de caritate

Clubul Rotary Câmpia Turzii a organizat în data de 16 Noiembrie 2018 la Hotelul A3 Balul de caritate-ediţia a V-a, în scopul susținerii educației performante în municipiul Câmpia Turzii.

La acest eveniment au participat peste 240 de persoane si anume: membri ai Cluburilor Rotary din Abrud-Câmpeni, Aiud, Baia Mare 2005, Bistriţa Nosa, Borşa, Dej, Gherla, Iaşi 2000, Marghita, Turda, precum și autorități locale, parteneri, persoane din mediul de afaceri, care au raspuns cu caldura invitatiei noastre, contribuind astfel la sprijinirea proiectelor Clubului.

Cu această ocazie, Clubul Rotary Câmpia Turzii a oferit 33 de diplome și titlul de ”Prieten al Clubului Rotary Câmpia Turzii” tuturor celor care de-a lungul anilor, în diverse moduri, au susținut Clubul.

Evenimentul a debutat cu o trecere în revistă a proiectelor pe care Clubul nostru le-a derulat pentru comunitate și a continuat cu primirea unui nou membru în persoana domnișoarei Dana Deac.

Organizatorii au pregătit apoi pentru participanți momente artistice deosebite. Seara a început în pași de dans alături de multiplii laureați ai concursurilor naționale de dans sportiv: Maria Crișan, Rareș Saroși, Ana Maria Olari și Andrei Joldeș de la Clubul de Dans Sportiv Potaissa Turda, pregătiți de Diana și Alin Miron. Evenimentul a continuat cu un recital de excepție oferit de tânăra soprană Crina Cristurean, din Câmpia Turzii, câștigătoare a mai multor concursuri naționale de canto. Seara s-a încheiat cu licitații, tombolă și un recital al trupei Good Day care a oferit un spectacol de neuitat. Evenimentul caritabil a fost prezentat de Bogdan Rădulescu.

Scopul principal al Balului a fost strangerea de fonduri pentru realizarea unui proiect in domeniul educatiei.In acest sens,a fost conceput un concurs de proiecte la care s-au inscris institutiile de invatamant din municipul nostru si anume:Colegiul Tehnic “Victor Ungureanu”,Liceul Teoretic”Pavel Dan”,Scoala Gimnaziala”Avram Iancu” si Scoala Gimnaziala”Mihai Viteazu”.

În urma acestui eveniment s-a realizat un venit net de 45.000 de lei din care 20.000 vor fi cheltuiți pentru finantarea proiectului votat de 81 dintre invitaţii de la Balul Rotary Câmpia Turzii : "Încurajăm performanţa! Dotare laborator electric/electronic" la Colegiul Tehnic "Victor Ungureanu" Câmpia Turzii, restul sumei adunate urmând a fi folosită pentru proiectele aflate în derulare.

Clubul Rotary Câmpia Turzii mulţumește pe această cale tuturor celor care s-au alăturat acestui demers umanitar: participanților la acest bal, sponsorilor, autorității locale, partenerilor media, Hotelului A3 și tuturor persoanelor care, din convingere, au dat o mână de ajutor pentru ca scopul balului să fie atins: susținerea unui proiect educațional pentru comunitate.

Vă mulţumim din suflet! Datorită dumneavoastră elevii Colegiului Tehnic ”Victor Ungureanu” vor avea în curând un laborator electric/electronic modern, care îi va ajuta să își dezvolte cunostințele în domeniu, devenind astfel pregătiți să pășescă în viața profesională cu satisfacție și mândrie!

Sorin Moldovan
Preşedinte 2018 - 2019

21 Noiembrie 2018