ROTARY CAMPIA TURZII sustine campania strangerii de fonduri "SALVATORII MERITA SI El SALVATI"

Stimate domn, distinsa doamna,

Ne adresam astazi dvs. nu din ipostaza de salvatori sau eroi, ci din cea de simplii oameni, semeni egali in fata intamplarilor sortii și a destinului. lar pentru ca umanitatea §i altruismul ne insotesc in fiecare zi ca medici de urgenta sau paramedici SMURD, speram sa primiti cu compasiune aceste randuri §i apelul la solidaritate.

Colegul nostru Florin Benea a fost diagnosticat in preajma Craciunului cu o forma severa de leucemie acuta. La cei 30 de ani ai sai, Florin a participat la peste 1000 interventii alaturi de echipajul SMURD Colina, ultima misiune fiind chiar cu o zi inaintea nefericitului diagnostic. Spre bucuria noastra, Florin a rezistat tratamentului chimioterapic menit a controla boala, singura șansa de vindecare fiind acum un transplant de maduva realizat intr-o clinica performanta din strainatate.

Va rugam sa ne fiti alaturi in demersurile intreprinse pentru a aduna suma necesara interventiei chirurgicale, 150.000 de euro. Medici, asistenti, paramedici pompieri sau studenti voluntari in cadrul SMURD Cluj, cu totii ne dorim sa-i oferim lui Florin șansa pe care le-a acordat-o de atatea ori celor pe care i-a ajutat.

Clubul ROTARY CAMPIA TURZII sustine campania strangerii de fonduri "SALVATORII MERITA SI El SALVATI". Cursurile de prim ajutor organizate in cadrul campaniei sunt gratuite, dureaza aproximativ doua ore si sunt sustinute de catre personal specializat din cadrul SMURD. JOI 26 FEBRUARIE ORA 18.00 SALA SPORTURILOR CÂMPIA TURZII.

Orice donatie este binevenita !

Va suntem recunoscatori pentru atentia si sprijinul pe care ni le oferiti. in numele familiei Benea, a sotiei Ramona si a fiului Tudor, ne exprimam gratitudinea pentru generozitatea dvs.

Salvatorii merita si ei salvati.

Cu recunostinta,

Colectivele ISU și U.P.U. - SMURD Cluj

Donatii persoane fizice

cont deschis Ia Banca Transilvania — sucursala Dej, titular cont Ramona Benea

SWIFT: BTRLR022

Euro - R0 36 BTRL EUR CRT 0152 660 201

Ron - RC 86 BTRL RON CRT 0152 660 201

USD - RC 40 BTRL USD CRT 0152 660 201

25 Februarie 2015