Campionatul European de Judo Veterani 2017 - Rotary susține performanța

In perioada 14-17 iunie 2017, la Zagreb (Croatia) a avut loc Campionatul European de Judo Veterani – concursul individual.

La concurs au participat in total 790 de sportivi. Ca si numar de participanti clasamentul a fost condus de Franta – 210 sportivi, Italia – 96 de sportivi si Germania – 71 de sportivi.

Romania a fost reprezentata de 8 sportivi si in final a ocupat locul 18 din 31 de tari.

Locurile fruntase au fost ocupate de Franta: 24 medalii de aur, 21 de argint si 30 de bronz, Rusia: 10 medalii de aur, 12 de argint si 14 de bronz si Germania: 8 medalii de aur, 11 de argint si 12 de bronz.

Campia Turzii a contribuit la lotul Romaniei cu 2 sportivi: Furtuna Nicolae si Nagy Alpar - antrenor de Judo la Csm Campia Turzii.

Furtuna Nicolae a participat la categoria M1 -81kg (vezi tabloul de concurs în atașament) si dupa ce a trecut in primul tur de un reprezentant al Ucrainei, a fost invins de un francez, care in final a castigat locul 1.

Nagy Alpar, antrenorul de Judo de la Csm Campia Turzii a participat la categoria M2 -73kg (vezi tabloul de concurs în atașament) si a fost invins in turul al doilea de un reprezentant al Rusiei care in final s-a clasat pe locul 3.

"Multumim sponsorilor nostri Clubul Rotary Campia Turzii – sponsorul principal, SC Agrosel SRL si CSM Campia Turzii, fara de care nu am fi putut participa la acest mare concurs.", a declarat antrenorul de judo al CSM-ului, Nagy Alpar.

19 Iunie 2017


Campionatul European de Judo Veterani 2017 - Rotary susține performanța