Rezultatele concursului de tir sportiv la talere, ediția a 3-a

Sâmbătă, 20 mai 2017, începând cu orele 9 00, Club Rotary Câmpia Turzii a organizat Concursul de tir sportiv la talere, ediția a III-a. Evenimentul a avut loc în poligonul Opriș Tiberiu, din localitatea Luduș.

Într-o atmosferă de prietenie, toți participanții au fost întâmpinați de membrii clubului, în mod tradițional cu: pâine de casă, untură, telemea și ceapă verde.

În această zi frumoasă și însorită, concurenții și-au putut testa aptitudinile fizice împletind sportul cu distracția.

Concursul s-a desfășurat pe trei categorii: open, membrii și începători, fiind atent supravegheat de personal autorizat. Au participat în total 23 de trăgători veniți din mai multe județe ale țării, printre care Alba și Mureș.

La sfîrșitul competiției a avut loc festivitatea de premiere, unde au fost înmânate, pentru fiecare categorie de concurs, diplome, medalii și cupe.

În continuare, participanții au fost invitați să servească din ceaunul pregătit de organizatori, ocazie excelentă pentru apropiere și socializare.

Club Rotary Câmpia Turzii își propune să organizeze și viitoarele ediții ale Concursului de tir la talere în vederea promovării și susținerii acestui sport.

Mulțumim organizatorilor și tuturor celor implicați!

26 Mai 2017

Concursul de tir sportiv la talere, ediția a 3-a, 20 Mai 2017