Semimaraton de înot, Turda, ed.I

Sâmbătă 18 martie 2017, Club Rotary Câmpia Turzii în parteneriat cu Club Sportiv Delfinii Turda şi Salina Turda a organizat un eveniment caritabil având ca scop strângerea de fonduri pentru Tiberiu Suciu, un tânăr din Câmpia Turzii diagnosticat cu leucemie.

În cadrul acestui semimaraton de înot, care a dura 12 ore (10-22) au fost implicate 10 echipe a câte 12 sportivi. Ei au înotat prin rotație în reprize de 15 minute, în cadrul a 3 serii de 4 ore.

Participanții, 135 la număr, au fost atât sportivi de performanță, cât şi amatori, copii si adolescenți, dar şi reprezentanți ai vârstei a III-a. În total s-a înotat 263,15 km.

Pe lângă strângerea de fonduri pentru Tiberiu, Club Rotary şi-a propus promovarea sportului prin susținerea performanței.

La final toți participanții au fost premiați primind fiecare în mod simbolic o medalie şi o diplomă. Au fost acordate şi cupe pentru titluri precum cel mai tânăr/ bătrân înotător sau cel mai bun înotător. De asemenea au urcat pe podium primele 3 echipe care au acumulat cei mai multi kilometri înotați.

Suma de bani care s-a strâns în cadrul acestui eveniment este de 12.150 RON

Clubul Rotary Câmpia Turzii doreşte ca acest Semimaraton de înot să aibă loc în fiecare an, pentru promovarea performanței în sport, dar şi pentru susținerea altor proiecte.

Mulțumim tuturor celor care s-au implicat!

20 Martie 2017

Semimaraton de înot ed.I, Turda, 2017