Ghiozdanul pentru școală

Inainte de primul sunet al clopoțelului, duminica, 11 septembrie, Clubul Rotary Câmpia Turzii împreuna cu „Asociația Tinerii Voluntari”a derulat proiect ”Ghiozdanul pentru școală” prin care 50 de elevi din oraș au primit câte un ghiozdan cu tot ceea ce le este de trebuință pentru a face față cu succes noului an școlar.

”Ținem foarte mult la educație, considerând-o cel mai bun drum pentru a avea acces la o viață mai bună atât ca individ cât și ca societate. Acesta este motivul pentru care am derulat proiectul ”Ghiozdanul pentru școală. Le urăm micuților cât mai multe realizări în plan școlar și ne dorim să îi reîntâlnim pe toți în cadrul premiilor de excelență pe care Cluburile Rotary din toată țara dar și din Republica Moldova le oferă celor ce se disting prin rezultate excelente în cadrul concursurilor naționale și internaționale. La fel ca Epictetus,consideram, că „e mai bine să-ți rămână copiii educați decât bogați; căci mai mult prețuiesc perspectivele celor educați, decât mijloacele celor bogați”

Tradiția ce marchează începutul unei noi etape educative, s-a născut din dorința ca elevii să își găsească timpuriu pasiunea care să le permită o viață frumoasă pentru dezvoltarea lor personală, a comunității și a României în special.

19 Septembrie 2016


Ghiozdanul pentru școală